O autoru

Tomislav Tomić

Tomislav Tomić

Kolumna TVOJA DUŠA ZNA

Od svoje osamnaeste godine Tomislav istražuje i bavi se različitim metodama koje utječu na razvoj i širenje svijesti. Preko deset godina posvećen je edukaciji na polju life coachinga te se i dalje svakodnevno usavršava u tom smjeru. Srednju (turističku) školu završio je u Jelsi na otoku Hvaru. Diplomirao je na pravnom fakultetu u Zagrebu i deset godina se bavio odvjetništvom te je uz to vodio i agenciju za prodaju nekretnina. Također je diplomirao na sveučilištu metafizike u Sedoni (SAD) gdje je i trenutno upisan na postdiplomskom studiju – (smjer: Holistic Life Coaching). Licenciran je i kao life coach za razvijanje samopoštovanja kod djece od strane instituta “The Center For Personal Reinvention”. Licenciran je kao “NLP praktičar” od strane “American Union of NLP”. Licenciran je kao “Stress Management Coach” od strane “Spencer Institute – SAD”. Uz life coaching Tomislav se bavi i podučavanjem Mindfulness meditacije i Vedske meditacije.

Autor je knjige „Drevni ključevi radosti; osvijestite izvornu sreću u sebi“ koja je objavljena u Hrvatskoj, SAD-u i Poljskoj, a koja će se uskoro moći čitati i na arapskom jeziku, knjige “Zaboravljena vještina; umijeće svjesnog kreiranja željenih iskustava” (objavljena u Hrvatskoj i SAD-u) te brojnih članaka na temu osobnog i duhovnog razvoja. Njegova nova knjiga “Zaboravljeno iskustvo; naučite kako osvijestiti svoju životnu svrhu i prepustiti se vodstvu svoje unutarnje mudrosti” upravo je izašla - više o kjnizi saznajte na linku. 
 
Uz knjige i članke, Tomislav je autor nekoliko coaching programa: “Postani life coach – TT COACHING®”, STMP metoda” (upravljanje stresom), “Soul fitness”, “Meditacija za poslovne ljude”,
“Tajne uspješne i kreativne komunikacije”, “Mala škola praktične metafizike”, te “Posao koji zaista voliš!”.
 
 

Sve kolumne